Timmerman Natuursteen

Herenhuis in Zierikzee

Zierikzee, de hoofdstad van het eiland Schouwen-Duiveland met de prachtige Zeelandbrug en haar vele pittoreske gebouwen als boegbeeld, een waar walhalla voor de vakantieganger en uiteraard om er te wonen en te werken. De wortels van Timmerman Natuursteen liggen in Zierikzee, wij begonnen in 1839 als aannemersbedrijf in Zierikzee, maar al snel kwam de focus te liggen op natuursteen. In de stad zijn twee heuse havens, waar in het seizoen honderden bootjes aanleggen. In het oude gedeelte van de haven “ouwe aeven” liggen nog oude schepen die onderhouden worden door de museumhaven Zeeland, zeker een aanrader bij een bezoek aan de monumentale stad. Doordat deze oude haven nog veelal in takt is zijn veel scenes van de film ‘Machiel de Ruyter’ hier opgenomen i.p.v. Amsterdam waar het verhaal zich het meest heeft afgespeeld. In het verlengde van de oude haven is dit herenhuis gelegen.

1. De klant vroeg ons om een gehele plaat in wit marmer. Door het grote oppervlak was het nog een hele klus om een goede plaat te vinden.
2. De wit marmeren aanrechtbladen zijn leather afgewerkt, dit zorgt ervoor dat het beter beschermd is tegen vocht en viezigheid.
3. De familie had een oude haard gekocht en vroeg ons om de zijkanten hiervan te vervangen. De kunst hierbij is om het te vervangen zonder dat je verschil ziet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel op Social Media

Maak een afspraak

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.
Nieuwerkerk (Maandag tot Zaterdag)
Goes (Enkel afspraak maken via telefoon 0113-311444)
Hellevoetsluis (Dinsdag en Donderdag)
Rotterdam (Maandag tot Zaterdag)

Afspraakformulier

Kies dag & tijd

Uw keuze

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Locatie:

{location_name}
Er is geen keuze gemaakt.

Uw gegevens

Deze velden zijn verplicht *.

Uw afspraak wordt gemaakt..