Timmerman Natuursteen

ASBEWARING

EEN PLEK OM EVEN STIL TE ZIJN

Een uniek gedenkmonument

Als nabestaande is het prettig om een plaats te hebben om te herdenken. Een plaats om even stil te zijn. Bloemen te leggen. De naam van de overledene te zien staan. Na een crematie is dat niet anders.

Daarom helpt Timmerman Natuursteen ook in dit geval met het maken van een uniek gedenkmonument. Het kan gaan om een monument op een begraafplaats, als ervoor is gekozen om de as – of een gedeelte ervan – daar te begraven. Of om een meer intieme gedenkplaats in bijvoorbeeld de eigen tuin.

Urnen

Sommige mensen willen de as van een overledene graag dichtbij zich houden in bijvoorbeeld een urn. Dit is mogelijk op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een bijzondere gedenkplaats in huis of in de tuin te creëren.

Wij kunnen helpen bij het kiezen van een geschikte sierurn voor dit doel, uitgevoerd in bijvoorbeeld marmer, glas, graniet, aardewerk, brons of roestvrijstaal. De keuze voor het materiaal is afhankelijk van of de urn binnen of buiten geplaatst wordt. Een gedeelte van de as kan eventueel ook verwerkt worden in een zogenaamd assieraad.

Urn bijplaatsen

Na een crematie is het mogelijk de as bij te zetten in een bestaand familiegraf. In dat geval kan er door ons een nieuwe inscriptie op het monument gezet worden. Indien nodig en gewenst, kan de steen op dat moment ook meteen schoongemaakt of zelfs gerestaureerd worden.

Aanbod sierurnen

Wij werken samen met Cekabe keramiek. Het aanbod sierurnen kunt u hier bekijken. Wij helpen u graag met uw bestelling.

Meer informatie?

Heeft u een vraag over asbewaring? Neem dan contact op met Sandra van de Sande op onderstaande e-mailadres:

Maak een afspraak

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.
Nieuwerkerk (Maandag tot Zaterdag)
Goes (Enkel afspraak maken via telefoon 0113-311444)
Hellevoetsluis (Dinsdag en Donderdag)
Rotterdam (Maandag tot Zaterdag)

Afspraakformulier

Kies dag & tijd

Uw keuze

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Locatie:

{location_name}
Er is geen keuze gemaakt.

Uw gegevens

Deze velden zijn verplicht *.

Uw afspraak wordt gemaakt..