Timmerman Natuursteen

EEN NIEUWE GRAFSTEEN

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijke begeleiding

Iedere grafsteen die wij maken is uniek. Of het nu gaat om een tegel op een gemeentegraf of een familiegraf. Samen gaan we op zoek naar een ontwerp dat past bij de overledene. Het uitzoeken en uiteindelijk maken van een nieuwe grafsteen gaat bij ons op de volgende manier.

Samen schetsen

Aan de basis van iedere grafsteen die wij leveren staat een ontwerp. Het ontwerp maken we samen met de nabestaanden in een van onze showrooms. In het ontwerp gaan we op zoek naar een combinatie van materiaal, tekst en andere elementen die passen bij de overledene.

Ter inspiratie hebben wij een ruime selectie van door ons gemaakte gedenkstenen op deze website geplaatst. Nabestaanden kunnen hieruit selecteren welke monumenten hen aanspreken zodat er een persoonlijk fotoalbum ontstaat. Dit album kan digitaal worden meegestuurd bij het maken van de afspraak, zodat het kan worden gebruikt als uitgangspunt tijdens een eerste gesprek in één van onze showrooms.

Het maken van de grafsteen

In onze werkplaats in Nieuwerkerk werken we de schets uit tot een unieke gedenksteen. Onze eigen werkplaats stelt ons in staat om producten af te leveren die volledig voldoen aan de wensen van hun klanten.

Het is bij Timmerman Natuursteen ook mogelijk zelf mee te werken aan de bestelde gedenksteen. Onze ervaring leert dat dit nabestaanden kan helpen bij de rouwverwerking. Het geeft je de kans iets te doen, zoals één van onze klanten het aangaf. Lees hier zijn verhaal.

In de video vertelt onze collega Martijn over zijn werk, specifiek het vertalen van tekst naar een steen.

Plaatsing

Als de grafsteen klaar is dan wordt deze door ons geplaatst. Indien u dat wilt kunt u hierbij aanwezig zijn. Wanneer de grafsteen is geplaatst nemen wij contact met u op.

Online catalogus

Ons online catalogus bevat een ruime selectie van door ons gemaakte grafstenen.

Maak een afspraak

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

Maak een afspraak

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.
Nieuwerkerk (Maandag tot Zaterdag)
Goes (Enkel afspraak maken via telefoon 0113-311444)
Hellevoetsluis (Dinsdag en Donderdag)
Rotterdam (Maandag tot Zaterdag)

Afspraakformulier

Kies dag & tijd

Uw keuze

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Locatie:

{location_name}
Er is geen keuze gemaakt.

Uw gegevens

Deze velden zijn verplicht *.

Uw afspraak wordt gemaakt..