Dorpels

Al honderden jaren is Belgisch Hardsteen hét materiaal voor onderdorpels. Onverwoestbaar en bestand tegen weer en wind. Na al die jaren maken we ze nog steeds. Geheel op maat, in de gewenste afwerking.

Bekijk voorbeelden

Stoepen

In het centrum van een oude binnenstad liggen ze: stoepen van Belgisch Hardsteen. Zo vaak dat het materiaal ook wel 'stoepsteen' wordt genoemd. Of het nu gaat om de restauratie van een oud pand in zo'n binnenstad of een nieuwe woning: wij maken ze nog steeds.

Bekijk voorbeelden

Terras

Een terrasvloer bij een woning geeft de tuin een fraaie uitstraling. Zeker als het materiaal terugkomt in muur- en paalafdekkingen.

Bekijk voorbeelden

Eerste steen

De nieuwbouw van uw woning is een belangrijke periode in uw leven. Een 'eerste steen' houdt de herinnering vast en markeert dit moment.

Bekijk voorbeelden

Wand- en gevelbekleding

Een fraaie met natuursteen beklede gevel geeft een gebouw een eigen 'gezicht'. Er zijn veel mogelijkheden in kleur, formaat en afwerking.

Bekijk voorbeelden

Meer informatie?

Wij helpen u graag met het uitzoeken en leggen van een terras, stoep of een andere vorm van natuursteen voor buiten. Neem vrijblijvend contact op met Harry Heun voor meer informatie:

harry@timmerman-natuursteen.nl