Timmerman Natuursteen

Een bedrijf met een berg traditie en vooruitstrevende blik

Timmerman Natuursteen is een familiebedrijf waarvan de wortels teruggaan tot 1839. De onderneming begon als aannemersbedrijf in Zierikzee, maar al snel kwam de focus te liggen op natuursteen. In de afgelopen pakweg honderdvijftig jaar werd het bedrijf met alle bijbehorende kennis van vader op zoon overgedragen.

Huidige eigenaren zijn Martin Timmerman en Harry Heun. Zij koesteren het ambachtelijke vakwerk waarmee Timmerman Natuursteen groot is geworden. Maar ze omarmen ook de technieken van vandaag de dag. Het Zeeuwse bedrijf beschikt dan ook over een modern machinepark op haar hoofdvestiging in Nieuwerkerk.

Deze eigen werkplaats stelt Timmerman Natuursteen in staat om natuurstenen producten af te leveren die uniek zijn en volledig voldoen aan de wensen van hun klanten. Of het nu gaat om een unieke gedenksteen om een geliefde te herdenken. Of een aanrechtblad dat tot op de millimeter past in een nieuwe keuken.

Het filmpje geeft een kijkje in de dagelijkse werkzaamheden in onze werkplaats. Specifiek: zagen.

Kom langs in één van onze vestigingen

Timmerman Natuursteen heeft vestigingen in Goes, Hellevoetsluis, Nieuwerkerk en Rotterdam. Neem van tevoren contact met ons op om een afspraak te maken en wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. 

Gecertificeerd vakmanschap

Wij zijn aangesloten bij de Natuursteen Grafwerk Specialisten (NGS). Ook zijn wij actief lid van de werkgeversorganisatie Algemene Bond van Natuursteenbedrijven (ABN) en in het bezit van het Keurmerk Natuursteen.

Maak een afspraak

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.
Nieuwerkerk (Maandag tot Zaterdag)
Goes (Enkel afspraak maken via telefoon 0113-311444)
Hellevoetsluis (Dinsdag en Donderdag)
Rotterdam (Maandag tot Zaterdag)

Afspraakformulier

Kies dag & tijd

Uw keuze

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Locatie:

{location_name}
Er is geen keuze gemaakt.

Uw gegevens

Deze velden zijn verplicht *.

Uw afspraak wordt gemaakt..