Timmerman Natuursteen is een familiebedrijf waarvan de wortels teruggaan tot 1839. De onderneming begon als aannemersbedrijf in Zierikzee, maar al snel kwam de focus te liggen op natuursteen. In de afgelopen pakweg honderdvijftig jaar werd het bedrijf met alle bijbehorende kennis van vader op zoon overgedragen.

Huidige eigenaren zijn Martin Timmerman en Harry Heun. Zij koesteren het ambachtelijke vakwerk waarmee Timmerman Natuursteen groot is geworden. Maar ze omarmen ook de technieken van vandaag de dag. Het Zeeuwse bedrijf beschikt dan ook over een modern machinepark op haar hoofdvestiging in Nieuwerkerk.

Deze eigen werkplaats stelt Timmerman Natuursteen in staat om natuurstenen producten af te leveren die uniek zijn en volledig voldoen aan de wensen van hun klanten. Of het nu gaat om een unieke gedenksteen om een geliefde te herdenken. Of een aanrechtblad dat tot op de millimeter past in een nieuwe keuken.

Onderstaand filmpje geeft een kijkje in de dagelijkse werkzaamheden in onze werkplaats. Specifiek: zagen.

Timmerman Natuursteen heeft vestigingen in Hellevoetsluis en Rotterdam. Loop gerust eens vrijblijvend binnen om te informeren naar de mogelijkheden. Kijk hier voor de adresgegevens en openingstijden.

Wij zijn aangesloten bij de Natuursteen Grafwerk Specialisten (NGS). Ook zijn wij actief lid van de werkgeversorganisatie Algemene Bond van Natuursteenbedrijven (ABN) en in het bezit van het Keurmerk Natuursteen.

Wij zijn een bedrijf met een berg traditie, maar met de blik naar voren gericht.

Martin Timmerman

Vacatures

Wil je graag werken bij een ambachtelijk en modern natuursteenbedrijf? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk om het vak natuursteenbewerking te leren? Wij zijn op zoek naar een natuursteenbewerker!