Timmerman Natuursteen

VESTIGING

Rotterdam Crooswijk

Over ons

Eind jaren negentig nam Timmerman Natuursteen het eenmansbedrijf over van Jan Talboom. De laatste jaren voerden wij al het grotere werk uit voor Talboom en toen hebben wij het bedrijf aan de Nieuwe Crooswijkseweg 66-B van hem overgenomen. Voor veel Rotterdammers een bekend bedrijf en dat is nog steeds zo! Marieke Knol-Peeters en Jan Heinsbroek staan u graag te woord en bieden ook een luisterend oor. Tijdens de gesprekken die wij voeren met nabestaanden, wordt er een goed beeld gevormd hoe het monument voor hun dierbare eruit kan komen te zien. De prachtige natuursteensoorten en modellen worden besproken om zodoende een passend grafmonument samen te stellen. De gewenste tekst is daarbij ook onderdeel van het gesprek en dat geldt ook voor bijvoorbeeld een foto of andere accessoires zoals een vaas of een lantaarn.

Professioneel vakmanschap

Wij zijn een vakkundige steenhouwer/-natuursteenbedrijf en plaatsen alle monumenten zelf. Er zijn veel begraafplaatsen in de regio Rotterdam. Er zijn ook veel regels omtrent grafbedekking en die verschillen per graf en per begraafplaats. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van deze regels. De vergunning tot plaatsing verzorgen wij voor onze klanten, zodat de betreffende begraafplaats van tevoren weet wat er door ons namens onze klant, geplaatst gaat worden. Voor bestaande grafmonumenten kunnen nabestaanden ook bij ons terecht wanneer het om een vervolgtekst gaat omdat er een dierbare in een familiegraf is bijgezet. Ook verzorgen wij het ter plaatse opknappen van bestaande grafmonumenten.

Openingstijden

De vaste openingsdagen zijn maandag t/m zaterdag van 10.00-15.00 uur. Buiten deze tijden zijn wij ook op afspraak geopend en afspraak op locatie zodat er altijd een goed moment gekozen kan worden waarop wij alle tijd kunnen nemen om alles goed te kunnen bespreken. Overigens is het maken van een afspraak altijd mogelijk en een prijsopgave is uiteraard geheel vrijblijvend.

Kom langs in één van onze andere vestigingen

Timmerman Natuursteen heeft vestigingen in Goes, Hellevoetsluis, Nieuwerkerk en Rotterdam. Neem van tevoren contact met ons op om een afspraak te maken en wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. 

Maak een afspraak

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.
Nieuwerkerk (Maandag tot Zaterdag)
Goes (Enkel afspraak maken via telefoon 0113-311444)
Hellevoetsluis (Dinsdag en Donderdag)
Rotterdam (Maandag tot Zaterdag)

Afspraakformulier

Kies dag & tijd

Uw keuze

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Locatie:

{location_name}
Er is geen keuze gemaakt.

Uw gegevens

Deze velden zijn verplicht *.

Uw afspraak wordt gemaakt..